Skip to content

ManuVision træning

- bevægelse for krop og sind

Manuvision træning er en effektiv træningsform til at skabe kropsbevidsthed og træningen giver redskaber til selvbehandling.

Du bliver guidet gennem hele kroppens led flader, fra dine fødder til ansigtets muskler.

Træningen har sine rødder fra yoga, kropsterapi og karate.

Første del af træningen starter med en kort stående indsigtsøvelse i hvordan dit åndedræt og din balance er, for at få et billede af dit eget udgangspunkt.

Derfra vil jeg i den første del af træningen arbejde igennem hele kroppen med dynamiske øvelser der vækker led, muskler og bindevæv sammen med åndedrættet aktiverer/stimulerer vi kredskøbet og kroppens energibaner.

Med træningen og opmærksomhed på åndedrættet vil du skabe
mulighed for at slippe stress og muskelspændinger,
Du vil opleve at få opmærksomheden væk fra hovedet og tankerne ned i kroppen.

Fødderne får særlig opmærksomhed i denne træningsform, hvor der arbejdes med at smidigøre og øge fleksibiliteten. De giver et vigtigt udgangspunkt for at resten af kroppen og giver et stærkt, og stabilt
fundament. Vi kommer helt ind og vækker nervesystemet og får kontakt til åndedrættet som også er en meget vigtig del af træningen.

Anden del af træningen består af udvidende og sammentrækkende øvelser, de har til formål at aflaste kroppens indre organer samt at udskille affaldsstoffer.

Du arbejder MED kroppen og ikke imod den, og uanset hvordan din krop har det

– så er det ud fra din krops tilstand du træner.

Træningen giver dig en stærk, smidig og mere levende krop. Du vil opleve en
øget kropsbevidsthed, og bliver bedre til at mærke dig selv både fysisk og følelsesmæssigt.

Træningen afsluttes med en kort afspænding.

Lyt til ManuVision’s podcast: Træning af krop og pyske.

"Vækket min krop"

Kropsterapi har vækket og rettet op på min krop efter en lang periode, hvor jeg ikke ville erkende den havde brug for at blive vækket. Det er en gave til min forsømte krop.
Lisbeth Nielsen
Daglig leder af Teaterskolen Kastali’a

"Glade fødder"

"jeg vil sige, at jeg har stor gavn og glæde af dine øvelser! Jeg har integreret fodøvelserne i mit daglige morgenøvelses-program, og det er især mine fødder meget glade for!”
Anne
Deltager til ManuVision træning

"Fik fat der, hvor problemerne
sidder"

Har fået behandling hos Tine pga. spændinger, især i skuldre og nakke, og det var en helt igennem en dejlig og positiv oplevelse. Jeg kunne mærke en stor ro og varme igennem hele forløbet og hun fik virkelig fat der, hvor problemerne sidder. Jeg kan varmt anbefale Tine, som ud over at være fagligt dygtig og kompetent også er en utroligt sød, behagelig og kærlig person, som man føler sig tryg sammen med.
Pia B.

"behandlingsform, som får mig ned i kroppen "

Jeg føler mig altid mere balanceret efter at have været hos Tine. Det er en utrolig behagelig behandlingsform, som får mig ned i kroppen. Jeg har prøvet en del terapiformer og var træt af at prøve at regne ting ud. Behandlingerne har hjulpet mig med at oprette en kærlig forbindelse til følelser jeg har haft svært ved få fat i kognitivt. Jeg var ikke klar over at der bag min mine smerter i lænd og hofte gemte sig følelser jeg gik og holdt fast i. Den blide behandling passer godt til mig, og jeg bliver altid mødt af Tine med den største respekt og accept af hele mig. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det - man kan blive overrasket over, hvad ens krop gerne vil fortælle, hvis man lytter efter.
Minni Wendy

"en kæmpe forløsning"

En utrolig tryg og kærlig oplevelse. Min krop reagerede så vildt ved anden behandling, en kæmpe forløsning af gamle følelser. Kan varmt anbefale Tine.
Kimi Sand

"jeg fik bevægelse i led, samt kostråd som hjulpet"

Det var virkelig en positiv oplevelse. En betændelse i hoften, blev løsnet og jeg fik bevægelse i led, samt kost råd som har hjulpet helt fantastisk. Mange tak. Jeg har kun de allerbedste anbefalinger
Per Nielsen

"Et trygt rum"

Tine er en meget nærværende, dygtig & empatisk behandler som formår at skabe et trygt rum🌿 Kan varmt anbefales.
Amalie T.H.

"har givet mig evnen til at mærke min krop"

Mine behandlinger hos Tine, har givet mig evnen til at mærke min krop, og lære min krop at kende på en anden måde, hvor jeg siger fra før jeg bliver træt og får ondt, har altid sat mig selv i sidste række, men nu er det er jeg begyndt at tænke på mig selv. Takket være Tine
Helle Pia Pedersen